Nieuws

TTO-theatre met ¡Viva España! in Theater Heerlen (19/20 september)

11 september 2020

In maart werd op een persconferentie bekend dat alle theaters gesloten werden en het dus niet meer mogelijk was om onze voorstelling te spelen. We waren er klaar voor, maar vlak voor onze première werd er roet in het eten gegooid. Dat was niet het scenario zoals de leerlingen, crew en ik het in gedachten hadden. 

Maar … we laten ons er niet onder krijgen en zijn terug! Inmiddels zijn we alweer een aantal weken hard aan het repeteren om onze voorstelling in september op het podium te krijgen. Hier en daar met de nodige aanpassingen door corona, maar de voorstelling is nu eigenlijk nog leuker dan hij al was. Daarnaast spelen we dit jaar niet in de ING-zaal, maar in de Limburgzaal in het theater in Heerlen. Voor ons een hele beleving, want deze zaal is een stuk groter dan de zaal die we gewend zijn!

Op zaterdag 19 september om 19u en op zondag 20 september om 14u speelt de TTO-theatre-groep van dit jaar de voorstelling ¡Viva España! in het theater in Heerlen. De leerlingen verheugen zich erop de voorstelling eindelijk aan het publiek te laten zien en we hopen dan ook dat er zoveel mogelijk mensen willen komen kijken. De kaartverkoop zal dit jaar wel iets anders gaan dan normaal gesproken. Het theater neemt deze taak dit jaar op zich. Via onderstaande links kunnen jullie kaartjes voor de voorstelling naar keuze reserveren:

Voorstelling zaterdag 19 september om 19.00 uur

Voorstelling zondag 20 september om 14.00 uur

Het theater heeft alles heel goed geregeld en neemt alle regels heel goed in acht. Zo worden er genoeg rijen en stoelen tussen huishoudens vrijgehouden om de anderhalve meter afstand te garanderen. Daarnaast wordt er nu op rij gereserveerd, zodat er ook geen geschuifel langs elkaar is als iedereen naar zijn stoel gaat. Dit betekent wel dat alle kaartjes voor één huishouden in één bestelling besteld moeten worden. Besluit iemand later toch nog mee te gaan, dan moet diegene helaas apart zitten. De kaartjes kosten nog altijd €5 per stuk.

Het is alweer een tijd geleden dat de voorstelling aangekondigd is geworden, dus daarom hier nog een kleine opfrissing van het geheugen.

¡Viva España!

Three women with three totally different stories meet and decide to travel to Spain to open up a camping site. They each have their own reasons for leaving behind their lives in beautiful rainy England and traveling south into the tropical Spanish air. But, have they made the right decision? And what are they going to do when the camping grounds turn out to be a disaster?

¡Viva España!

Drie vrouwen met drie totaal verschillende levens ontmoeten elkaar en besluiten samen naar Spanje te vertrekken om een camping te starten. Ze hebben alle drie hun eigen reden om Engeland te verruilen voor het tropische Spaanse leven. Maar, hebben ze wel de juiste beslissing gemaakt? En wat doen ze met de camping, die een braakliggend terrein lijkt te zijn?

Wacht dus niet te lang met het bestellen van de kaartjes, want op = op!