Tweetalig onderwijs

Ben jij geïnteresseerd in de wereld om je heen?
Wil jij reizen naar verre landen?
Uitblinken in de Engelse taal?
Ben je nieuwsgierig, creatief  en talentvol?
Ga jij voor het beste resultaat?
Hou je van uitdaging?
Les krijgen van goede docenten?
In bijzondere vakken?
En dat alles in een goede sfeer?

Zie hier de Brochure TTO 

Eijkhagen Tweetalig vwo: Where Students Create their Future

Eijkhagen Tweetalig is een internationaal gerichte opleiding waarin de Engelse taal een heel belangrijke rol speelt. Je krijgt extra lessen Engels en meer dan de helft van de vaklessen wordt in het Engels gegeven: Biology, Geography, Art & Design, Technology, Religious Studies, History, Physical Education, Economics, Physics, Chemistry, Maths. Ook is er volop aandacht voor beta. Bovendien kun je na leerjaar 1 een keuze maken  voor tweetalig atheneum of tweetalig gymnasium.

Je wordt tevens opgeleid voor het IB-certificate English, dit is een internationaal erkend diploma Engels. Kortom, je ontwikkelt je tot wereldburger door sterk internationaal georiënteerd onderwijs.

Het internationale karakter van de opleiding komt tot uiting in diverse projecten, reizen, uitwisselingen en samenwerking met scholen in het buitenland, internationale stages etc. Je krijgt ook in de bovenbouw bijzondere Engelstalige vakken: Social Studies, Philosophy, Art and Culture, Global Perspectives  en Science for Public Understanding,

In eerste instantie hoef je voor Eijkhagen Tweetalig niet goed in Engels te zijn. Wel moet je voor deze opleiding flink je best willen doen, want het is een pittig programma. Een deel van de lessen is immers in het Engels én je krijgt meer uren les vanwege de hierboven genoemde ‘extra’ vakken.

Als je kiest voor Eijkhagen Tweetalig verlaat je de school met:

·  Een vwo diploma

·  Diverse Cambridge certificaten

·  Het International Baccalaureate Certificate English

·  Een schat aan internationale ervaringen

Meer informatie over tweetalig onderwijs vind je bij “ik kies tto”.

ikkiestto

Documenten