Nieuws

Eindexamenkandidaten: lunch op school (18 april) en gala bij Auberge de Rousch (24 mei)

04 april 2019

Het jaar voor onze eindexamenkandidaten loopt langzaam ten einde. Naast hard werken op school is er ook  tijd voor vertier.

Op donderdag 18 april krijgen de eindexamenkandidaten een lunch aangeboden op school. We zouden het gezellig vinden als we samen kunnen starten om 12.30 uur in de onderbouwkantine. Niemand mag de school verlaten met een lege maag dus we willen graag weten op hoeveel leerlingen we kunnen rekenen. Vanaf 2 april kunnen jullie bij de afdelingsleider van jouw afdeling aangeven of je aanwezig bent tijdens de lunch. We vragen voor de lunch €2,50 en je krijgt dan een ticket voor de lunch van jouw afdelingsleider. Tijdens de lunch op 18 april geef je je ticket af en ontvang je de €2,50 terug als "lunchstatiegeld". 

Dan wordt het weer hard studeren voor de examens maar op 24 mei is toch iedereen echt klaar en kan het feesten beginnen. 

Het Gala van Eijkhagen 2019!

We zijn welkom vanaf 19.00 uur bij Auberge de Rousch in Heerlen. Fotograaf, dj en special act en snacks staan allemaal voor jullie klaar tot 02.00 uur. Een introducé is van harte welkom, één per examenkandidaat.

Vanaf 2 april kun je naast een kaartje voor de lunch ook een kaartje voor het Gala kopen. De kosten van het kaartje bedragen €22,50. Indien je introducé ouder is dan 18 jaar dan gelieve dit te vermelden bij het kopen van de kaartjes. Van jullie leeftijden zijn we reeds op de hoogte, maar op de avond zelf dient iedereen een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.

Kaartjes voor de lunch en het Gala kunnen gekocht worden tot en met 15 april.