Nieuws

Creative Future 2020: Talent gezocht!

14 mei 2019

Ben jij een aanpakker? Kun je goed samenwerken? Ben jij kei op het gebied van budgetbeheer en financiën ? Ben jij een podiumbeest ? Een ras presentator? Of ………….. wil jij liever op de achtergrond zaken regelen?

Herken jij jezelf in een van bovenstaande kreten Lees dan vooral verder.

Creative Future is een creatief project waarin een groep leerlingen uit de bovenbouw een spetterend event vormgeven, plannen en uitvoeren. Deze groep leerlingen gaat onder begeleiding van een tweetal leerlingen van de Zuyd Hogeschool (Facility Management) samenwerken om het project vorm te geven. Je krijgt zelfs de mogelijkheid lessen Event Management te volgen op locatie van de Zuyd Hogeschool. Een uitgelezen kans om je eigen toekomstperspectief verder te onderzoeken!  

Dit project is tevens geschikt als profielwerkstuk.

Wij (mevrouw Roemermann en mevrouw Lancee) zijn op zoek naar creatieve, hardwerkende, innovatieve teamplayers uit de bovenbouw die zin hebben in een uitdaging voor komend schooljaar! Ook voor enkele leerlingen uit de onderbouw is er ruimte om te proeven aan dit project.

Interesse gewekt??? Aarzel dan niet en stuur een mail vóór 7 juni  naar: d.roemermann@charlemagnecollege.nl en m.lancee@charlemagnecollege.nl