Nieuws

Creative Future 2018

04 juni 2018

Vrijdag 25 mei heeft alweer de 3de editie van Creative Future plaats gevonden. De kunsttentoonstelling van, voor en door leerlingen met werken van alle leerjaren. Een enthousiaste groep leerlingen was vanaf het begin van het jaar al bezig met plannen, met een klein beetje hulp natuurlijk, en heeft lang naar deze avond toegeleefd. 

Dit jaar was de tentoonstelling voor het eerst op school en kreeg daardoor net een andere uitstraling. De schoolgangen werden omgetoverd in een expositieruimte. En wat voor kunstwerken! Ook dit jaar weer was te zien hoe veel talenten er op onze school zitten. Je kon genieten van indrukwekkende portretten, prachtige driedimensionale installaties, poëzie en nog veel meer.

Naast de tentoonstelling was Creative Future ook een avond met spetterende optredens waar de gasten onder het genot van een (gezond) hapje en drankje van konden genieten. Het podium was dan ook de hele avond gevuld met optredens van onder andere DJ Karim, Noha, Loes, Marit, Ed Scheeran, Frans Hendricks en als afsluiter de band Statesmen.

Om 22:00 liep deze avond vol kunst, muziek en goede sfeer helaas weer ten einde, maar niet zonder een bedankje naar iedereen die geholpen heeft er weer een geweldige editie van Creative Future van te maken. Bij dezen nogmaals heel veel dank aan alle leerlingen, docenten, directieleden, acts, sponsoren (Events Design Parkstad, Spacejump) en extra hulp van onze collega’s van het OOP.